7.plass til Irene i NM ultra

I helgen gikk NM orientering Ultralang Distanse av Stabelen i Hakadal i Nittedal. Irene fikk vist hva hun var god for og sikret SSOK en fin 7. plass. 
 
I området rundt Varingskollen alpintsenter i Hakadal( ikke langt fra hun kjerringa- stikkord: stav) hadde Hanne Staff og Bjørnar Valstad lagt tøffe løyper med store krav til orienteringevne og løpsstyrke. Løpet var organisert med fellesstart med "diamantgafling", og feltet holdt stort tempo ut fra startposten. Det var lange veivalgsstrekk på tvers av den 547 meter høye Varingkollen, samt krevende skrålistrekk som satte konsentrasjonen på prøve.
 Da de passerte samlingsplass, før den siste sløyfa, lå Irene på en sterk 6. plass. Hun klarte å holde hodet kaldt og endte på 7.plass til tross for en bom på slutten. Pallen ble fylt opp av landslagets Anne Margrete H. Nordberg, Mari Fasting og Tone Wigemyr. 
 
I herreklassen fikk KOK sølv og Bronse med Hans Gunnar Omdal og Eirik Svensen. De måtte se seg slått av Frol's Jo Forseth Ingaard.
 
Dette lover bra for høstsesongen, og vi spår en rik høst for klubbens løpere. SSOK er på gang! Nå gjenstår det å slå hardt fra seg i SM, KM og andre prestisjefylte løp. 

Bildealbum