DNB-challenge i Helleviga

Tirsdag 7. mai ble DNB-challenge (tidligere skolesprinten) arrangert for skolene i Søgne og Songdalen. Rundt 200 ungdommer var med og løpte i det flotte været. Det ble først avholdt en lagkonkurranse der målet var å samle så mange poeng som mulig i løpet at 45 minutter. Øystein hadde plassert ut en masse poster og for hver post som laget stemplet på ble det tildelt 1, 3 eller 5 poeng. Ett lag, bestående av en gjeng gutter fra Lunde skole, klarte å finne alle poster og samlet derved 50 poeng. Meget god innsats!  Etterpå kunne de som hadde lyst bli med på et individuelt løp, hvilket også fungerte som kvalifisering til finalen i Baneheia. Til tross for de flotte løypene var det nok Roy og musikkanlegget som var det mest populære innslaget i Helleviga denne formiddagen...