Familien White på O-ringen

 

Den siste uka i juli deltok Familien White i O-ringen, som i år ble holdt helt nord i Sverige, nærmere bestemt i Boden i Norrbotten. Til tross for lang reiseavstand for de fleste deltok rundt 15000 o-løpere. Disse representerte 48 forskjellige lender rundt om i verden.

De to første etappene ble løpt rundt Rödbergsfortet på sykkelavstand fra Boden, og terrenget her var til dels relativt kupert og meget steinrikt. Avslutningen av løypene gikk gjennom rask furuskog. Etter en hviledag med litt shopping og bading løpte vi etappene 3 og 4 i området kring Storklinten, et skianlegg ca 4 mil fra Boden. Etappe 3 var langdistanse og sterk kupering og varmt vær gjorte dette til en tuff oppgave. Etapp 4 var medeldistanse og gikk i relativt detaljrikt og meget flott terreng. Avslutningsetappen med jaktstart ble avgjort i stirik terreng i nærheten av centralorten. Fremgangene i løpene varierte, men vi hadde en fantastisk flott uke i Norrbotten i et velfungerende arrangement.

Neste år arrangeres O-ringen i Skåne, ikke alt for lang reisevei fra Sørlandet (www.oringen.se). Så kanskje får vi se flere SSOKere på startstreken da.

Bildealbum