HJERTELIG TAKK FOR INNSATSEN!!

 

Årets Sørlandsgalopp er nå gått over i historien.  Den ble svært vellykket.  Det skyldtes ikke minst vår innsats på flere hold.

 

Uten å fornærme noen, var det Lene og Roy som tok den tyngste børen i denne uka.  Det var imponerende å følge deres innsats.  Det gjorde det svært behagelig for oss andre å hjelpe til med salget, og det gjorde også at de fleste av oss kunne delta i løpene uten at det noen ganger skapte ventetid for kundene.  Lene og Roy hadde til en hver tid full oversikt, og vi fikk svært mange lovord for kiosken under årets galopp.

Værgudene var ikke hele tiden på vår side.  Det startet med skikkelig regn og torden på mandag.  Dette gjentok seg også på fredagens løp, hvor bildene viser at kiosken minnet mest om en innsjø på slutten.  Men ut på søndagen skinte sola igjen, og vi fikk en flott avslutning på Sørlandsgaloppen 2008.

Men også andre av klubbens medlemmer hadde sentrale roller.  Asle Kregnes (riktignok gått over til KOK) var i HK, Øystein var kontollør på løp 1 og 2 og Kjell Erik var kontrollør på løp 5 og 6.

Sportslig var det også positivt.  Flere klasseire i løpet av uka. Da må nevnes Vegards seier i klasse H 10-12 N på lørdag.
Sammenlagt ble det 2. plasser i A-klasser til Knut i H 65, Tore B. i H 60, Signe i D 60 og Reidar i H 50. Videre ble det klasseseier til Gunnar Lohne i H 17 B (skikkelig comeback!) og 2. plass til Ståle i H 35 AK.