LEIV-TERJE FIKK KM-SØLV

KM-uka 2010 ble avsluttet i helgen, etter at den ble innledet på tirsdag med sprint på Langenes.  Den fortsatte med mellomdistanse på torsdag i Vennesla, langdistanse på lørdag og stafett på søndag.  De to siste arrangementene gikk på Engesland i Vegusdal.

Leiv-Terje gjorde to sterke løp  denne uka.  På torsdagens mellomdistanse løp han inn til en sterk sølvmedalje i herrenes eliteklasse, og på lørdagens langdistanse gjorde han også en sterk sterk prestasjon da han bare var noen fattige sekunder unna bronsemedaljen.

Men en må også nevne Floke som vant klassen sin (H65) i alle løp og var med på vinnerlaget i H 150.  Ståle var heller ikke langt unna da han vant H 35 både på kort og mellom, og ble nr. 2 i lang.  Ellers ble det mange andre klasseseire.