Sommeravslutning og klubbmesterskap i Helleviga

Avslutningen på vårsesongen av onsdagskarusellen ble arrangert av SSOK i Helleviga den 17. juni. Løpet fungerte også som klubbmesterskap for SSOK, Torridal, og Oddersjaa og deltakerantallet var godt til tross for ferietider, 87 påmeldte hvorav 16 fra SSOK. Gledelig å se at SSOK hadde 4 løpere i nybegynnerløypa. Else-Margrete var løpsleder og hadde kontroll på alt, til og med været! Mange var nok skeptiske til at Roy skulle få fyrt opp grillene på grunn av det regnet som falt under store deler av dagen. Men akkurat i tide klarnet det opp og det ble det en kjempeflott kveld i Helleviga. Ståle hadde lagt fine og utfordrende løyper og vinner av A-lang løypa ble ikke uventet Jukola-vinner Hans Gunnar Omdal med Leiv-Terje på andre plass. Resultater ligger på eventor