SSOK klar for NM stafett

Lørdag 14 september går NM- stafett av stabelen, og SSOK er selvsagt representert. I fjor ble herrelaget nummer 33, og i år er de på jakt etter nok en plassering blant de 50 beste. SSOK sitt svar på Martin Ødegaard: Jamma Berge residerer for tiden i Singapore og er erstattet av en NM-klar Ståle Thortvedt.

Ståle har vist lovende takter i år og ”unggutten” skal sammen med veteranene Leiv-Terje og Kjell Erik forsvare klubbens ære i Kjekstadmarka sørvest i Asker.

SSOK klarte ”bare” en 4.plass i KM –stafett i år, men gjorde likevel 3 solide løp. Høstens løp viser at ”leksene er gjort”, og at gutta er klar til å yte sitt beste i NM-løypene.

Solide forberedelser

Ståle har merket seg Thierry Gueorgiou sine suksessfulle mesterskapsoppladninger, og la like godt sine NM-forberedelser til Frankrike. Kjell Erik fordriver tiden med å legge flest mulig KOK’ere bak seg i KSO, mens Leiv-Terje har deltatt i NM-relevant nærløp i Vennesla. Det skal altså ikke stå på forberedelsene når startskuddet går kl. 11.00 på søndag.

Laget er satt opp med Leiv-Terje på første etappe , Ståle på andre, mens Kjell Erik skal spurte laget inn til en hederlig plassering.

NM-uka starter med langdistanse på torsdag. På fredag er det mellomdistansekvallik, hvor Kjell Erik og Leiv-Terje deltar. Store prestasjoner fra SSOK og andre kan nytes på livesiden: http://www.liveresultater.no/livesider/livesenter.php?arr=359

 

LTA

Bildealbum